Sjerk Slagmolen Groothandel

Wij leveren tegen scherpe condities en custom made producten.

Sjerk Slagmolen Tapijtgroothandel B.V

Deze business to business divisie is ontstaan door het steeds groter inkopen van rollen tapijt en tapijttegels in het A-merk segment. Door de komst van meerdere woonwinkels van Sjerk Slagmolen, de activiteit in België en het aanleveren van grote hoeveelheden in de projectenmarkt kon deze divisie niet uitblijven. Bouwbedrijven en ZZP’ers vinden de mogelijkheid om kwaliteitstapijten in te kopen tegen zeer scherpe condities als het gaat om grote volumes.

Custom made by Sjerk Slagmolen in heel Europa.

Sjerk Slagmolen biedt de mogelijkheid een uniek projecttapijt en/of tapijttegels  te laten ontwikkelen en te laten produceren met uitgebreide specificaties op wens van de klant. Logo, print en design tapijten ontwikkelen zijn het specialisme van Sjerk Slagmolen Tapijtgroothandel. Vanaf 2014 valt heel Europa onder het levergebied. Voor meer informatie neemt u contact op met het hoofdkantoor te Bergen op Zoom.

Uitgebreid met PVC vloeren.

De enorme opkomst van de oersterke en decoratieve PVC vloeren de laatste 10 jaar geeft de mogelijkheid deze steeds in grotere hoeveelheden in te kopen. Een groot assortiment in kleur en kwaliteit is hierdoor snel en voordelig leverbaar.

Hoogwaardige vinylvloerbekleding op rollen.

Niet meer weg te denken zijn de vinylvloeren van Sjerk Slagmolen Tapijtgroothandel. In verschillende breedtes, slijtlagen en design. Tegen zeer scherpe inkoopprijzen vind je hier altijd de vinyl vloer waarmee je snel en gemakkelijk een decoratieve vloer kan voorzien.

Rode lopers.

Een rode loper voor openingen, feesten en partijen is een eye catcher. Razendsnelle levering vanuit onze eigen voorraad op elke gewenste maat verkrijgbaar met brandklasse certificaat bij aanvraag. Andere kleuren zijn ook mogelijk.

Voor meer informatie neemt u contact 0164-788393 op met het hoofdkantoor te Bergen op Zoom .
(Enkel voor bedrijven en / of grote afname zonder meet en plaatsingsdienst)

Z

Minimaal 30.000m2 op voorraad

Z

Scherpe prijzen

Z

Exclusieve collectie

Contact

 

Open chat
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn.