Kamerbreed Tapijt.

Ons tapijt wordt gelegd door eigen erkende stoffeerders!

Algemene informatie over kamerbreed tapijt 

Tapijt is sfeervol, warm en zacht. Heerlijk als je met blote voeten door het huis loopt. Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling. Het kan vrijwel overal worden gelegd. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht. De meeste vlekken verdwijnen gewoon met schoon lauw water. 

De materialen, structuren en kleuren waaruit gekozen kan worden zijn vrijwel eindeloos. Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend én geluiddempend. De uitgebreide tapijtcollectie van Tarkett bestaat uit de merken Desso, Parade en Bonaparte. Zo heb je ruime keuze uit een gevarieerd assortiment sfeervolle tapijten. Volop keuze voor ieder interieur.

Tip: Tegenwoordig levert Sjerk Slagmolen tapijten die resistent zijn tegen chloor, sterker nog u kunt deze tapijten reinigen met een mengsel van chloor.

 

Onderhoud aan uw tapijt.

Graag leggen we u kort uit wat u het beste kunt doen om u tapijt mooi te houden.

Stofzuigen

Tapijt dient minimaal twee maal per week grondig gestofzuigd te worden. Dit voorkomt dat stofdeeltjes en zand wrijving geven aan het garen, waardoor sneller slijtage kan ontstaan.

Vlekverwijdering

Vele vlekken kunt u gewoon met water verwijderen, maar iedere vlek kan zijn eigen behandeling nodig hebben. Hiervoor heeft Sjerk Slagmolen een handige vlekkenwijzer, deze is beschikbaar in onze showrooms. Maak een foto van de vlek en kom bij ons langs.

 

Z

Meer dan 45 jaar ervaring

Z

Uit voorraad leverbaar

Z

Eigen stoffeerders

Z

A-Merk tapijt

Contact

Open chat
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn.