Sjerk Slagmolen Projecten

Flexibiliteit in zakelijke projecten daar zijn we goed in.

“Door vakmensen, voor vakmensen.”

Sjerk Slagmolen Project B.V Nederland

Bedrijven en instellingen vinden bij deze divisie de structuur die hoort bij een onderneming.

Advies, meedenken en begeleiding van begin tot het eind zijn sterke punten.

Om zakelijke specialisten te adviseren moet de adviseur zelf een specialist zijn. Sjerk Slagmolen Project B.V is dit wel degelijk. Er wordt eerst nagegaan wat de intensiteit en het gebruik is van een projectinrichting in  gebruikersklasse en kwalificeringen. Van slijtvastheid, slipweerstand tot brandwerendheid en kleurstellingen etc. Sjerk Slagmolen biedt altijd het gepaste interieurproduct.

Inleven in zakelijke specialisten houdt voor Sjerk Slagmolen in dat een bedrijf of instelling tot in het minimale hinder of overlast ondervindt van de te realiseren projectinrichting. Er wordt gedacht aan een 24/7 economie waar sluiting of omzetverlies not done is. De projectleider zal voorafgaand een goede planning maken zodat in een zo een kort mogelijke tijd een project gerealiseerd kan worden. Het verplaatsen van het meubilair of het verwijderen van oude vloeren en het afvoeren hiervan zijn onderdelen die behoren tot de diensten.

Ontzorgen is een belangrijke factor bij een projectinrichting door Sjerk Slagmolen. De jarenlange ervaring van de projectleiders werken mee aan een gestructureerd lopend project. Er worden zoveel mogelijk tips en tricks besproken om zorgen tot het minimum te beperken vóór, tijdens en na de uitvoering.

Voor de meeste projectinrichtingsproducten geldt een garantietermijn van 3 tot 10 jaar.

Sjerk Slagmolen Project BVBA België

Zoals de projectdiensten in Nederland worden aangeboden zijn deze identiek in België. Er wordt landelijke dekking gegeven en gewerkt vanuit Antwerpen. Zie de contactgegevens. Sjerk slagmolen is geregistreerd aannemer voor België wat tevens voordelen biedt voor de particulieren markt in België.

 

Z

Proffesionals

Z

Efficiƫnt

Z

Volgens afspraak

Contact

Open chat
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn.