Moods PVC is het topsegment

Unieke combinaties en partonen

De Moduleo Moods PVC vloeren.

Er zijn enorm veel PVC vloeren leverbaar, maar als je echt iets unieks wilt kies je voor de Moduleo MOODS vloer. Veel architecten verwerken tegenwoordig de Moduleo MOODS vloeren in hun ontwerpen omdat ze dan met exclusieve legpatronen kunnen werken. Dit maakt uw vloer uniek en exclusief.


 

Patronen

Er zijn vele patronen mogelijk, denk hierbij aan bijvoorbeeld, de Hexagon, Chevron Basic (Hongaarse Punt) of de Basket Weave. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de legpatronen van de MOODS serie.

Let op: Niet iedereen kan zo’n exclusieve vloer goed en strak leggen. Sjerk Slagmolen werkt met eigen, opgeleide vakmensen die hun vak uitstekend verstaan en uw vloer professioneel kunnen leggen.

Moduleo Moods Play it your way

Moduleo Moods Play it your way

Moduleo Moods Play it your way

 

Nederlands Kampioen

Nederlands KampioenVol trots mogen we zeggen dat we het Nederlands Kampioenschap “Woning stofferen” hebben gewonnen en in 2018 en 2019 mogen wij deze titel dragen.

Z

De grootste Moods dealer van NL

 
Z

Unieke legpartonen mogelijk

 
Z

Eigen stoffeerders in dienst

 

Contact

Download Moods Brochure

Klik op de afbeelding om te downloaden.

Moduleo Moods brochure

Aan huis by Sjerk Slagmolen, nummer 1 MOODS dealer.

In 2018 verkochten wij van het merk Moduleo de meeste PVC vloeren, een groot percentage daarvan waren MOODS vloeren. Ook in de toekomst verwachten we weer de grootste dealer te worden van Nederland.

We leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren en hebben vele vloeren op voorraad.

Wilt u meer informatie of inspiratie op doen? Laat u verrassen! Sjerk Slagmolen heeft ruim 30.000m2 aan inspiratie voor uw vloer. Kom daarom gewoon eens kijken in één van onze woonwinkels. Bekijk onze vestigingen en openingstijden voor meer informatie.

 

Moods vloeren zijn het topsegment PVC vloeren

Er zijn geen exclusievere vloeren leverbaar dan de MOODS vloeren. U kunt namelijk kiezen uit vele soorten legpatronen en die kunt u weer combineren met verschillende kleuren en structuren PVC-vloeren. Uw vloer wordt een kunstobject an sich en daarbij heeft u alle voordelen van een hoge kwaliteit PVC vloer!

 

Vragen? Bel 0164-788393

 

 

Open chat
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn.