Hoe denken klanten over ons.

Met trots presenteren we enkele projecten van Sjerk Slagmolen.

Tevreden of niet tevreden?

Bent u een tevreden klant laat een review achter op Google of op onze Facebook, dat zouden we enorm waarderen. Iedereen maakt fouten, alleen het gaat erom hoe je het oplost. Niet tevreden? Laat het ons weten. Bel 0164-788 393, dan lossen we het samen op want wij gaan voor klanttevredenheid.

Een paar unieke referenties op een rijtje.

We hebben vele klanten en zijn trots op het feit dat zij bij ons hun wooninrichting uitkiezen, echter kunnen we niet iedereen vermelden. We hebben daarom hieronder een paar unieke projecten uitgelicht.

Stadstheater De Maagd (Bergen op Zoom)

Sjerk Slagmolen wooninrichters heeft in stadstheater De Maagd een prachtige tapijtvloer mogen leggen. Deze vloer heeft een chique uitstraling en is gemaakt van een zware kwaliteit garen, dit zorgt voor een langere levensduur.

Sjerk Slagmolen

Bioscoopzalen

Voor verschillende bioscoop bedrijven in de regio verzorgen wij de vloerkleding. Hierin zijn we uniek omdat dergelijke projecten vaak op ongebruikelijke tijden plaatsen vinden zoals op zondag of in de nacht. Zo ondervinden de bezoekers van de bioscoop geen hinder en is er geen omzet derving voor de ondernemer.

Bistroclub De Stadsburger

Aan de grote markt in Bergen op Zoom in het pand waar voorheen McDonalds gevestigd was, is na een volledige verbouwing een nieuwe horeca onderneming herrezen, Bistroclub De Stadsburger. Men heeft het gehele pand volledig verbouwd en voorzien van prachtige muurschilderingen en natuurlijk schittende PVC vloeren van Sjerk Slagmolen. Benieuwd naar de inrichting, ga eens kijken.

De Stadsburger   Vloer Stadsburger Bergen op Zoom

Medisch Centum Ossendrecht

De Ossendrechtse apotheek, fysiotherapeut en een dokterspraktijk vormen samen Medisch Centrum Ossendrecht. Ook hier ligt een slijtvaste, decoratieve en onderhoudsvriendelijke vloer van Sjerk Slagmolen.

Partycentrum Rozenoord

Voor al uw feesten en partijen dan is Party Centrum Rozenoord, met een vloer van Sjerk Slagmolen de aangeweze plek. Er is gekozen voor een diagonaal gelegde PVC vloer van authentieke houten planken, met bies en kader. Het voordeel van deze vloer is dat hij goed bestand is tegen vocht en heeft een hoge slipweerstand. Sjerk Slagmolen maakte voor Partycentrum Rozenoord eveneens een custom made deurmat met logo.

Deur met eigen logo   PVC vloer in saintair groep

Maes Makelaars

In het monumentale pand van Maes Makelaars te Bergen op Zoom is in overeenstemming met de eigenaar, Tanja van der Avoird, gekozen voor een PVC vloer met visgraat partoon. Deze is gelegd door Sjerk Slagmolen in oud vergrijsde kleur, met band en zwarte bies.

Maes Makelaars

Van de Ven Fashion

Al jaar en dag is Van de Ven Fashion klant bij Sjerk Slagmolen. Jaarlijks levert Sjerk Slagmolen Projecten BV verschillende vloeren voor deze fashionketen. In overleg is er gekozen voor een PVC tegel in betonlook, dit geeft een stoer en eigentijds karakter aan de winkel. Daarnaast leveren we ook hier de deurmatten met logo. 

pvc betonlook van de ven   Deurmat Van de Ven  

Crematorium Zoom en Zegestede

Misschien een wat minder bekende referentie maar we zijn verantwoordelijk voor de verschillende vloeren in crematoria. Hier stelt men specifieke eisen aan de vloeren, zo moeten deze tegen warmte kunnen en vloeistofbestendig zijn, daarbij moeten we flexibel zijn in het leggen van de vloer want men kan niet plannen wanneer er een rustige periode is.

Z

Meer dan 45 jaar ervaring

Z

Uitgebreide collectie

Z

A-Merk vloeren

Contact

Open chat
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn.