Shutters.

Zodat u het licht kan doseren.

Shutters

Shutters zijn luiken met verstelbare horizontale latten. Shutters worden geplaatst aan de binnenkant van het raam. Shutters zorgen binnenshuis voor veel sfeer. Eén van de grootste voordelen van shutters is dat de lamellen niet helemaal gesloten hoeven te worden om het zonlicht te weren, zodat het altijd licht in huis blijft.

Shutters zijn geschikt voor rechte ramen, maar ook voor boog-, of cirkelvormige ramen. U kunt shutters plaatsen in uw woonkamer, slaapkamer, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor uw badkamer. De lamellen van de shutter zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar. Ook is er keuze uit een groot aantal kleuren en lakken. 

Monteren van shutters

De shutters worden door middel van montageprofiel op de wand geplaatst of door middel van een railsysteem tegen het plafond geplaatst. Shutters worden geleverd met een tilt rod, maar er zijn ook onopvallende oplossingen voor het bedienen van de shutters. Dit geldt ook voor de scharnieren van uw shutters.

Inspiratie nodig?

Meer informatie of inspiratie nodig? Kom dan gewoon eens kijken in één van onze woonwinkels. Bekijk onze vestigingen en openingstijden voor meer informatie.

 

Z

Meer dan 45 jaar ervaring

Z

Uitgebreide collectie

Z

A-Merk vloeren

Contact

Open chat
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn.