Vloerkleden

Vloerkleden

Bij Sjerk Slagmolen vindt u vloerkleden en karpetten in vele soorten, maten en kleuren. We bieden u rechthoekige, vierkant, maar ook ronde vloerkleden. Een vloerkleed maakt uw vloer helemaal af.

Een vloerkleed voor elke ruimte

Of u het vloerkleed nu legt in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer, een vloerkleed past in elke ruimte. Afhankelijk van de grootte, kleuren en inrichting van de ruimte geven wij u passend advies welke kleed het beste aansluit. Kom dus gerust langs voor meer inspiratie. We hebben ruim 30.000m2 aan inspiratie voor uw vloer.

Bent u op zoek naar een rustige, elegante, felgekleurd of juist een egaal vloerkleed, bij Sjerk Slagmolen zult u slagen. Onze collectie vloerkleden is gevarieerd en van hoge kwaliteit. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Advies op maat

Wanneer u zich oriënteert op een nieuw kleed moet u weten welke type vloerkleed het beste bij uw interieur past. Een vloerkleed maakt een ruimte groter en maakt het interieur intiemer. De uitstraling van uw woonkamer kunt dankzij een vloerkleed lichter, maar ook warmer laten ogen. Kiest u voor een hoogpolig tapijt, dan bent u verzekerd van warme voeten.

Voor advies op maat, komt u langs in één van onze woonwinkels bij u in de buurt. Bekijk onze vestigingen en openingstijden voor meer informatie.

Z

Meer dan 45 jaar ervaring

Z

Uitgebreide collectie

Z

A-Merk vloeren

Contact

Open chat
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn.