Wonen in een prachtige woning

Deskundig advies ontvangen van één van onze medewerkers?

Wonen met de mooiste wooninrichting.

Is het tijd voor een vernieuwde styling in je interieur of betrek je binnenkort een nieuwe woning dan vind je bij Sjerk Slagmolen wooninrichters een uitgebreid aanbod op het gebied van woninginrichting met A-merkproducten. In de showrooms worden de producten zo gepresenteerd dat je er een beeld van kunt krijgen welke stijl jouw stijl is. Of je nu gaat voor industrieel, klassiek, modern of trendy. Dit alles vind je bij Sjerk Slagmolen.

Ieder product is ondergebracht op een eigen afdeling. In de showroom van ruim 2000 m2 zie je grote oppervlaktes vloeren gepresenteerd zoals PVC vloeren, parket, laminaat, vinyl en kamerbrede tapijten. Het voordeel van het zien van grote oppervlaktes geeft je al een indruk hoe een dergelijke vloer past in jouw interieur. Maar je vind er meer! Zo heeft Sjerk Slagmolen een uitgebreid assortiment vloerkleden en karpetten uit voorraad leverbaar. Dit maakt het mogelijk je vloerkleed eerst op zicht te nemen in je interieur voordat je het aanschaft. Wat ook genoemd mag worden is het unieke aanbod in tapijttegels, droog-en schoonloopmatten en kunstgrassen direct uit voorraad leverbaar, zodat je ziet wat je kiest.

De afdeling raamdecoratie is ook zeker de moeite waard. Van binnenzonwering tot buitenzonwering, van plisegordijnen tot jaloezieën. Van vitrage tot overgordijnen. Je vindt het hier allemaal terug in hoogwaardige kwaliteit en maatwerk. Sjerk Slagmolen wooninrichters adviseert je graag over de functie en de sfeer van een raamproduct.

De gepassioneerde vakmensen van Sjerk Slagmolen kunnen je inspireren vanuit de winkel, maar wat ook zeker bij zijn service hoort is een bezoek bij jouw thuis met zijn mobiele showroom. Een vloer of een raamproduct nemen ze letterlijk mee naar binnen zodat je een werkelijk beeld krijgt hoe het staat in jouw interieur. Meer inspiratie en informatie vind je door op onderstaande buttons te klikken.

Z

Meer dan 45 jaar ervaring

Z

Uitgebreide collectie

Z

A-Merk vloeren

Contact

Bekijk onze producten & diensten.

Wij leveren en monteren/ leggen al onze producten.

Open chat
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn.