Team Sjerk Slagmolen

Al meer dan 45 jaar ervaring binnen ons team.

Binnen het team van Sjerk Slagmolen hebben we medewerkers die al meer dan 45 jaar in het vak zitten. Ons bedrijf vormt een gezamelijk team door te werken met diverse specialisten. Zo weet de ene specialist alles van vloeren en de andere van zonwering en raamdecoratie. Onze installateurs zijn erkende en doorgewinterde stoffeerders in zachte en harde vloerbekleding. Het monteren van gordijnen en zonwering is een specialisme en wordt uitgevoerd door gepassioneerde rotten in het vak.

Onze showroomadviseurs zijn afkomstig van de werkvloer, dit maakt het geven van advies makkelijker en praktijkgericht. Zij hebben ervaring in het verwerken van het product onder diverse omstandigheden en komen daarom vaak met innovatieve oplossingen.

Sjerk Slagmolen zelf begon op 16 jarige leeftijd ooit als leerling stoffeerder bij Ben de Graaff Tapijt. Momenteel onderhoud hij de contacten en afspraken met fabricanten, dit zorgt ervoor dat hij een borging heeft op basis van levertijd, kwaliteit en prijsniveau. Doordat hij groot inkoopt is hij een begrip geworden in de branche en heeft daarom in 2014 zijn eigen groothandel opgezet in PVC vloeren en Tapijten. Deze vloeren worden momenteel wereldwijd verkocht.

Kortom Sjerk Slagmolen is een unieke en flexibele organisatie op het gebied van wooninrichting.

 

Z

Meer dan 45 jaar ervaring

Z

Adviseurs met praktijkervaring

Z

Verschillende specialisten

Z

Één gedreven team

Open chat
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn.